TEIPPAUS LAPPEENRANTA

FinVinyl Lappeenranta - laadukas teippaus kiinteistöihin ja ajoneuvoihin - täydellä tyytyväisyystakuulla
KiinteistötAjoneuvot

Haussa teippaus ajoneuvoon tai kiinteistöön?
Meiltä saat molemmat – tyytyväisyystakuulla!

Teippaukset kiinteistöihin

Toteutamme sistustusteippaukset ja turvateippaukset (esim. ikkunat) huippulaadukkailla teipeillä.

Lue lisää.

Teippaukset ajoneuvoihin

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa mainosteippaukset, turvateippaukset ja yliteippaukset.

Lue lisää.

FINVINYL LAPPEENRANTA

MEILTÄ TEIPPAUS KUIN TEIPPAUS

Teippaaminen on edullinen ja tyylikäs tapa luoda uutta, kestävää ilmettä kodin pinnoille, ajoneuvoille tai käytännössä mille vaan kiinteälle objektille, johon teippi saadaan tarttumaan. Erilaiset teippaukset tarjoavat käytännössä loputtoman määrän mahdollisuuksia aina mainosteippauksista erilaisiin suojateippauksiin, yliteippauksiin ja sisustusteippauksiin. Mainosteippaukset mahdollistavat yrityksesi näkyvyyden haluamallasi tavalla. Yliteippaukset ja sisustusteippaukset mahdollistavat tyylikkään, täysin uudenlaisen ulkoasun kodille tai ajoneuvolle. Suojateippaukset taas suojaavat herkästi rikkoutuvia pintoja, kuten ikkunoita särkymiseltä.

FinVinyl Lappeenranta toteuttaa jokaisen teippaustoimeksiannon huolellisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Teippauksen hoitavat koulutetut ammattilaiset, joilla on runsaasti kokemusta isoista ja pienistä urakoista – sekä kiinteistöiden että ajoneuvojen saralta. Teemme yhteistyötä useiden alan toimijoiden kanssa, joten teemme mielellämme tarjouksia kaikenlaisista toimeksiannoista. Keskeinen toimialueemme on Lappeenranta ja Etelä-Karjala, mutta hoidamme toimeksiantoja ympäri Suomea.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä meihin soittamalla numeroon 040 710 0570 tai käyttämällä oheista yhteydenottolomaketta.

KIIIKARISSA edullinen AUTOHUOLTO?

OTA YHTEYTTÄ

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

FinVinyl on tiiviisti mukana myös sosiaalisessa mediassa. Pyrimme hyödyntämään eri kanavia monipuolisesti, sillä tavoitteenamme on kehittyä jatkuvasti juuri asiakkaidemme toivomaan suuntaan.

Ota meidät seurantaan niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kausitarjouksista ja mahdollisista eduista. Sosiaaliseen mediaan päivitämme tarjousten lisäksi julkaisuja erilaisista projekteista. Keskeisimpinä aiheina ovat autojen huolto, optimointi ja tuning sekä auto- ja kiinteistöteippaus.